Januari.

0comments

Jag är tillbaka. På svenska, för det känns bäst så. Första månaden på året har passerat. Jag blev fast i böcker som jag fortfarande inte kommit över, har skrivit min sista tenta på ett tag för universitet är inte för mig, har blivit mer och mer deprimerad och rent ut sagt, mått hemskt. Men nu är det en ny månad och det känns bra. Har fått två positiva svar på tre utav de jobbansökningar som jag har skickat iväg och så bestämde jag mig för att fortsätta mina tisdagskvällar vilket efter denna tisdag känns skrämmande roligt. Så, vad har jag gillat den här månaden? Here we go.
 
The Office
Denna underbara serie. Visst, det finns vissa element som jag inte gillar men Pam Beesly är min inspiration i livet. Helt underbar.
 
Rimmel läppstift
Billiga, bra färger, håller länge, torkar inte ut, vad mer behöver man. Än så länge har jag bara ett men det kommer helt klart bli fler i framtiden. Läppstift i allmänhet är någonting jag förälskat mig i.
 
Shortbread
Åh. Jag dör. Dessa goda kakor som jag inte kan hitta på Coop. Hemköp däremot, Hemköp gillar jag. De har både shortbread och Reese's. Sorgligt nog så finns de inte i Märsta.
 
PartyLite's Smart Scents
Dessa förgyller toaletten med en underbar doft av jordgubb som jag älskar. Så fort man öppnar dörren så möts man av en sådan stark doft av jordgubb som förflyttar mig till sommaren och solen och förska frukter. Precis som dofter ska göra enligt mig.

Comment

Will not be published