5 saker man kan göra när det är lugnt på jobbet. Förutsatt att man jobbar i en butik. Som har ett lager precis bredvid.
 
1. Planera vad man ska göra när man är ledig. En tripp till Stockholm, fortsätta kolla på Lost och kanske baka något kom upp i mitt huvud.
 
2. Gör några knäböj ute på lagret. Även fast benen brukar värka nog efter dem där 9 timmarna. Tänk tanken i alla fall. Det gjorde jag.
 
3. Prata med dig själv. Ensamhet gör en galen.
 
4. Fyll på drickakylen. Man kan alltid fylla på drickakylen. Förutom när man precis har gjort det.
 
5. Läs en tidning. Välj en om fotografi eller hantverk och utbilda dig själv lite grann. Eller läs en skvallerblaska. Du gör dina egna val i livet.

En hel del man i detta inlägg. Take that, uppsats skrivande!
 
Häromdagen såg jad dem. De lila blommorna bredvid trappan. Och jag blev så lycklig. Mitt personliga vårtecken har tagit sig fram, tillsammans med solsken och fågelkvitter. Nu är det på gång.
 
Förra månad så hade jag en liten internet-shopping-spree grej. Det första jag beställde var dessa tre vackra fodralen från Etsy. Den tredje, som förövrigt är en scen från Tangled, pryder min telefon just nu.
 
Jag klickade även hem två nagellack och ett läppglans från Tanya Burr's kollektion.
 
Och några böcker. Är det bokrea så är det. Dock var inte någon av dessa på rean men de var billiga nog ändå. Köpte även sista delen av Torka aldrig tårar utan handskar men den gav jag till mamma. Två filmer hamnade också i varukorgen. Och gissa vad? De fem grejerna kostade inte ens 300 spänn.
 
Sist men inte minst, Camp Takota. En underbar liten film om vänskap och kärlek. Den värmde mitt hjärta när jag befann mig på det mörkaste stället.